DE SKINKLINIEK

NAILBAR

De tijd dat vrouwen zich tevreden stelden met een nagellakkleurtje dat bij hun kledij paste, ligt al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nageldesign zijn de norm geworden in de wereld van de nagelverzorging. Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor producten die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten. Om aan de wensen en verwachtingen van de onze klanten te beantwoorden, koos ik voor het merk Alessandro. Alessandro is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

De ultieme handverzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa-formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” als Beste Handverzorgingsproduct. Het Hand!Spa-gamma biedt anti-aging handverzorgingsproducten voor elke leeftijd.

Boek nu / Prijslijst

Nagelverzorging o.b.v. aromatherapie met aandacht voor de verschillende nageltypes. Een perfecte combinatie van werkzame stoffen en de kunst van ontspannende aromatherapie. Keuze tussen NailSpa-manicure met lavendel, lotus of roos voor een volledige verzorging van broze, splitsende, dunne en zachte nagels.

Boek nu / Prijslijst

PROLAQ is een nieuwe, krasbestendige UV/LED-nagellak voor het professioneel kleuren van de natuurlijke nagel in het instituut.

PROLAQ biedt u het revolutionaire alternatief voor de klassieke UV-nagellakbehandelingen. Door het gebruik van de modernste kunststofverbindingen en in combinatie met verzorgende toegevoegde stoffen, charmeert PROLAQ niet alleen door middel van zijn milde en onverzettelijke hechting. Individuele UV base coats bieden u de mogelijkheid van bij het type passend UV-lakken en verschillend snelle verwijdertijden zonder beschadiging van de nagelplaat.

Boek nu / Prijslijst

Pedix:

Het geheim van alessandro voor goed verzorgde voeten begint met ontgifting en ontspanning. Pedix biedt een volledig productgamma aan voor zowel professioneel als thuisgebruik, voor een optimaal effect en een perfecte pedicure. Terugbetaling mutualiteit mogelijk.

Boek nu / Prijslijst
BOOK AN APPOINTMENT