DE SKINKLINIEK

LICHAAM

U verdient het allerbeste !

Mesoestetic

Tegenwoordig zijn er veel meer methoden om verantwoord en snel af te vallen dan door enkel op je eten te letten en meer te sporten. Gelukkig maar, want deze traditionele afslankmethoden werken helaas niet voor iedereen even goed. Geldt dit ook voor jou? Dan zijn er verschillende lichaamsbehandelingen die jou een handje kunnen helpen in de strijd tegen overtollige kilo’s zodat je snel én efficiënt een fit en gezond droomlichaam bereikt. Er is een passende behandeling voor iedereen, en dat zonder dieet, naalden, bloed, zweet en tranen.

Boek nu / Prijslijst

Phytomer

Een peeling met zoutkristallen samen met een ontspannende verzorging voor een zijdezachte huid.

Boek nu / Prijslijst

Detox pakking en massage

Een pakking die giftige stoffen elimineert om zo de huid voor te bereiden om de weldaden van de verzorging beter te ontvangen.

Boek nu / Prijslijst

Verzorging om doeltreffend te vechten tegen vermoeidheid. Dynamiseert en hermineraliseert.

Boek nu / Prijslijst

Een ontspannende massage van de rug, de hoofdhuid en de voeten.

Boek nu / Prijslijst

Deze verzorging heeft een drievoudige werking: afslankend, verstevigend en zorgt voor een betere huidkwaliteit.

Boek nu / Prijslijst

Een volledige verzorging met een peeling en een massage die het lichaam terug in evenwicht brengt, ontspant en terug energie geeft. De huid is gevoed, zachter en gladder.

Boek nu / Prijslijst

Een gezichts- en lichaamsverzorging met warme bolussen gevuld met zeezout en lavendel. Het lichaam en de geest zijn volledig ontspannen en de huid straalt terug.

Boek nu / Prijslijst

Een verzorging waarbij de ontspanning geassocieerd wordt met buitengewone “terug in vorm” weldaden dankzij de mariene bestanddelen: het organisme is gehermineraliseerd, u bent geherdynamiseerd.

Boek nu / Prijslijst
BOOK AN APPOINTMENT