Oolaboo introduceerde onlangs een nieuwe programma op het gebied van anti-aging.
Het skin rebirth concentrated 4 phase cellular program.

Jaarringen vertellen ons niet alleen iets over de leeftijd van een boom, ze vormen ook een afspiegeling van het klimaat wat de boom heeft meegemaakt. Hoe ouder de boom, hoe meer informatie de boom bevat.
Onder optimale omstandigheden, met betrekking tot vocht, temperatuur en licht groeien de cellen groot en wijd en bij slechtere omstandigheden zijn de cellen kleiner en daardoor dichter op elkaar. Door de ringen te tellen, kunnen we vaststellen hoe oud de boom is (geworden).
Onze huid vertelt ons eigenlijk eenzelfde verhaal. Optimale omstandigheden, zoals de leefomgeving, voeding, verzorging en licht zijn belangrijk voor het welbevinden van onze huid.

Met deze wetenschap zijn de vier producten van het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program ontwikkeld. De producten zijn samengesteld met geavanceerde actieve ingrediënten, werken op het celniveau van de huid en zijn ontworpen om de specifieke effecten van huidveroudering tegen te gaan.

Waarin onderscheidt skin rebirth zich ten opzichte van andere producten?

“Kort gezegd is skin rebirth een zeer uniek programma wat is gebaseerd op cellulaire huidverbetering in zowel de opperhuid, alsook in de lederhuid (daar waar juist alle anti-aging processen plaatsvinden). In tegenstelling tot andere cosmetica pakt skin rebirth niet het verschijnsel aan, maar pakt het het probleem bij de bron aan. Zoals met drie zeer innovatieve ingrediënten die uniek zijn op de Belgische markt: Glutaprol, OligoHyaferre en Salmin.”

Het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program bestaat uit vier fasen.

“Fase 1: reinigen,  met een AHA cleanser om een diep reinigende en egaliserende werking te creëren.

Fase 2: herstellen/vernieuwen, met de cell renewer die zich volledig richt op het vernieuwen van de verschillende anti-aging huidprocessen.

Fase 3: hydrateren, met de infuser vol met verschillende soorten hyaluronzuur om de huid op te vullen van binnenuit.

Fase 4: beschermen, met de resurfacer voor een herstel van de huidbarrière en biedt een natuurlijke zonnebescherming voor de huid.”

De actieve ingrediënten van het programma…


Het bevat drie nieuwe en innovatieve ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is.
Glutaprol stimuleert de collageensynthese, versterkt zelfs de collageenvezels en heeft een significant effect op zowel de omvang als de diepte van de rimpels.
OligoHyaferre verhoogt de productie van collageen, elastine en andere componenten van de huid. Het draagt bij aan het herstel van de basisstructuur van de huid en voorkomt tevens het afbraakproces van collageen in de huid.
Salmin verwijdert dode huidcellen zonder de levende huidcellen aan te tasten, waardoor de huid dagelijks wordt geëgaliseerd. Het vermindert de aanwezigheid van sebum, ontstekingen en comedonen. Hydrateert de huid, verfijnt de poriën en zorgt voor een stralende, frisse en egale huid.”

Een juiste kennismaking met het skin rebirth 4 phase concentrated cellular program begint met een professionele behandeling bij Skin Result…

“Deze nieuwe Medic Ceremony is een behandeling die de huid in 75 minuten volledig aan het werk zet. Beginnende met een heerlijk handwasritueel en een zeer intensieve fruitzuur reiniging wordt de behandeling vervolgd met een intensieve peeling . Een huidverzachtende en verjongende skin rebirth micro acid derma peel wordt in twee fasen op uw huid aangebracht.

De eerste fase bevat een peeling vijf verschillende korreltjes in verschillende groottes en hardheden. Dit samen met een combinatie van hoogwaardige en actieve ingrediënten worden de dode huidcellen verwijderd zoals je gewend bent met een microdermabrasie apparaat te verkrijgen.

De tweede fase, op basis van drie zeer intensieve zuren, zoals melkzuur, appelzuur en glycolzuur, zorgen voor een direct zichtbare vermindering van de lijntjes, pigmentvlekjes, littekens en oneffenheden op het gelaat. Daarnaast zorgt het ervoor dat de actieve ingrediënten van het skin rebirth programma naar de juiste plek in de huid worden getransporteerd.

De effectiviteit van de actieve ingrediënten wordt vergroot door de guashatechniek, een massage met stenen van rode agaat. De massage verhoogt de doorbloeding, zuurstoftoevoer, activeert de celstofwisseling, verwijdert afvalstoffen en is daarom zeer geschikt als behandeling tegen huidveroudering. Door de intensieve massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (collageen stamcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daardoor steviger en er verbluffend jonger uitziet.

Daarna wordt er een geweldig liftend, verfrissend, antioxidant, herstellend en zeer hydraterend speciaal masker aangebracht.  En afgesloten wordt uiteraard met een van de drie overgebleven stappen uit het skin rebirth programma.”

Maak kennis met skin rebirth 4 phase cellular program,  u vindt meer info via onderstaande link

https://www.skinresult.com/?page_id=4811