Wat is huidresurfacing

Dit is een nieuw medisch skin resurfacing-systeem uit Barcelona, ​​Spanje – tijdens het testen van dit product ondergingen zeven vrijwilligers één peeling behandeling voor verschillende huidproblemen, zoals zonneschade, acne en pigmentvlekken. Mijn doel was om feedback te krijgen over hoe elke klant zich voelde tijdens en na de behandeling.

De grote test

We waren aangenaam verrast door de positieve feedback die we van deze vrijwilligers kregen na één behandeling op niveau 1: de directe feedback direct na de peel was over het algemeen een van grote tevredenheid. De meeste vrijwilligers meldden dat ze de voorkeur gaven aan het gevoel van warmte tijdens de peel in plaats van het prikkelende gevoel van andere peelings die ze hadden ondergaan. Slechts één klant zei dat ze de prikkelende sensatie verkoos boven de hittesensatie. De meeste vrijwilligers hadden niet veel erytheem (roodheid) vanwege het toedieningssysteem van de peeling, hoewel degenen die enige roodheid hadden ondervonden, ondervonden dat het snel was verdwenen.

We volgden de vrijwilligers op na drie dagen en daarna na een week en ze leken allemaal erg blij tijdens de periode na de behandeling – de meesten meldden dat de peeling pas na twee dagen begon en dat hun huid gloeide en prettig aanvoelde in de twee dagen voordat ze begonnen te schilferen. Ze hadden verschillende graden van peeling en ze voelden allemaal en zagen een positief verschil in hun huid na de behandeling. Een van de acne-vrijwilligers meldde dat haar acne na de peeling een beetje erger leek en daarna werd het veel beter terwijl de andere acne-vrijwilliger haar acne niet verergerde – ze hield van hoe haar huid na de behandeling voelde – schoon en zacht.

Een van de vrijwilligers met zonbeschadiging had al twee eerdere behandelingen gehad en na haar derde behandeling konden we een merkbaar verschil zien in de toon en de textuur van haar huid. Ze is een dame van halverwege de jaren vijftig, die veel blootstelling aan de zon heeft gehad en die haar opmerkelijke schade heeft toegebracht aan de zon. Ze was daarom een ​​goede kandidaat voor de anti-verouderingsbehandeling. Ze meldde dat ze veel complimenten over haar huid heeft ontvangen en is verheugd over de resultaten tot nu toe. Haar huid heeft een gezonde glans en haar rimpels hebben een zachtheid die zorgt voor sierlijke veroudering. Een ander opvallend resultaat was dat haar sproeten aanzienlijk vervaagden waren na drie behandelingen.

Deze behandeling wordt een ‘lunch-time’-behandeling genoemd – twintig minuten tot een half uur, geen nat haar vanwege het zelfneutraliserende karakter van de peeling en het is zelfs niet nodig om de oogmake-up van de klant te verwijderen! Dit is ook een geweldige peeling voor mannen die anti-aging behandelingen zonder gedoe willen.

Wat ik zo positief vind aan deze behandeling, is dat het een systeem is dat zonder problemen herstelt, dat niet alleen huidafschilfering, maar ook diepe celregeneratie veroorzaakt. De grootste plus van allemaal was de grote tevredenheid van de klanten over deze behandeling.

Zes behandelingen worden over het algemeen aanbevolen, maar zoals altijd geven we de voorkeur aan drie of vier peelings en beoordelen dan opnieuw hoeveel behandelingen er nog meer nodig zijn om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

De resurfacing-behandeling heeft gerichte behandelingen voor de volgende huidaandoeningen:

VEROUDERING
ACNE
HYPERPIGMENTATIE
CHRONISCHE ROODHEID (moet nog getest worden door mij)

Verzorging voor thuisgebruik

Het assortiment omvat pre- en postbehandelingsproducten die we aanbevelen om uw huid voor de behandeling voor te bereiden en na de behandeling te verzorgen. Andere behandelingen omvatten een verhelderende behandeling met vitamine C – een mooie oppepper voor je huid voor een speciale gelegenheid.

We kunnen deze peelings het hele jaar door aanbieden in plaats van alleen in de wintermaanden, hoewel we de kandidaten altijd zorgvuldig beoordelen. Als hun levensstijl een outdoor-ervaring is met sporten zoals golf, wandelen etc., dan zouden we de peelings van april tot november niet aanbevelen. Mensen die niet graag in de zon willen gaan en actief  de zon willen met vermijding, kunnen deze behandelingen op elk moment van het jaar krijgen.

Informatie over het pHformula Bedrijf:

het is een farmaceutisch-cosmeceutisch product dat zich bevindt tussen nieuwe cosmeceuticals en de praktijk van de arts. Dit dermatologische huidvernieuwingssysteem richt zich op een scala van huidaandoeningen, waaronder voortijdige veroudering, gevoelige huid, acne en gehyperpigmenteerde huid.

De unieke wetenschappelijke mix van dermatologische ingrediënten biedt de meest uitgebreide preventieve en herstellende huidverzorgingsoplossingen die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn.

De pre- en post-resurfacing-producten bereiden, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de huidvernieuwingsbehandelingen en zorgen ervoor dat de huidexpert toegang heeft tot de meest geavanceerde behandelingssystemen.

De laboratoria van pHformula zijn opgericht aan het einde van de negentiende eeuw en worden nog steeds gecontroleerd door de vierde generatie van een apothekersfamilie die gespecialiseerd is in dermatologie, wat de voordelen weerspiegelt van een op onderzoek gebaseerde benadering die is benaderd voor dermatologische innovatie.

Het is altijd een goed teken wanneer een bedrijf van generatie op generatie wordt overgedragen …

De pHformula behandelingen mogen worden uitgevoerd door de huidexperts echter kan je bij verschillende artsen ook terecht voor deze behandelingen. Artsen werken dan met een “sterker” product dan de huidexperts.

 

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen? Of wenst u een behandeling?

Alle info kan u terug vinden via onderstaande link

https://www.skinresult.com/?page_id=3724

Op 25 november 2017 organiseer ik een inspiration day. U kan dan bij Skin Result terecht voor een professionele huidanalyse en verzorging op maat.

vooraf inschrijven is noodzakelijk.