Belgische scheerproductenlijn MEN3 maakt furore in Dubai

Nog voor MEN3, de 100% Belgische barberlijn van de Vlaams-Brabantse Katleen Vrombaut, officieel gelanceerd werd in België, zijn de producten al een succes in Dubai. Joyce Buttiens, gediplomeerd skin- en clean shaving-expert en zaakvoerder van Pure Skin Huidinstituut in Sint-Truiden, die een belangrijke sparringpartner was in de ontwikkelingsfase van de productlijn, was er aanwezig op een internationale barbierwedstrijd én keerde verheugd terug naar België. Toen ze er de eerste prototypes van de MEN3-lijn gebruikte, bleek immers dat die wel heel erg in de smaak vielen bij de heren ter plaatse. “Met het woestijnklimaat in Dubai kan je je wel voorstellen dat mannen er sneller last hebben van een geprikkelde huid na het scheren. De high-end scheerproducten van MEN³ bleken ideaal! MEN3 zorgt dankzij zijn unieke samenstelling voor een soepel en glad scheerresultaat, ook bij de meest gevoelige huidtypes. En het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber, bekoort heren én dames. Vandaag is Skin Result, dat heel veel drukbezette, actieve heren als klant heeft, het eerste huidinstituut in de streek waar de producten gebruikt worden, en daar ben ik bijzonder trots op.”

De huidverzorgingsproducten van MEN3 zijn geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en uitsluitend verkrijgbaar bij professionele huidexperts, zoals bij  Skin Result het Huidinstituut van Tine Hylebos. “Al jaren geleden besloot ik om me verder bij te scholen in huidverzorging voor heren. Daarvoor volgde en volg ik verschillende opleidingen.  Ik ben gespecialiseerd in clean shaving om de baard én huid van onze mannelijke klanten optimaal te verzorgen. Je kan dus wel stellen dat ik ervaring heb op het vlak van scheren en verzorgen. Ik ben steeds op zoek naar vernieuwende, kwaliteitsvolle producten. Niet alleen

voor het instituut, maar ook voor mijn echtgenoot. Hij werkt als landmeter; werfleider en is dus altijd buiten, zijn huid moet geloven aan alle weersomstandigheden, wat een grote impact heeft op zijn al erg droge huid. Met de producten van MEN3 heeft hij beduidend minder last van eczeem, roodheid, droogte en schilfertjes na een scheerbeurt. Het succes van de MEN³-producten in Dubai verbaasde me dus niet. Met een kwaliteitsvolle lijn als MEN3 kunnen wij onze mannelijke klanten, drukbezette heren die hun huid op een efficiënte én duurzame manier willen verzorgen, voortaan nog beter adviseren en behandelen.”