DE SKINKLINIEK

HUIDVERBETERING

De pharma cosmedische behandelingen zijn er op gericht huidverbeterend te werken en de eerste tekenen van huid- en gelaatsveroudering, op een zachte en discrete manier aan te pakken.

Kent u de toestand van uw huid? Door het gebruik te maken van de nieuwste apparatuur zijn wij in de skin kliniek in staat een scan te maken van uw huid.

Behandeling in detail

Medische LED lichttherapie of “photo dynamic therapy” is een niet-invasieve en veilige techniek waar d.m.v. verschillende soorten kleuren licht gewerkt wordt aan huidverjonging en huidverbetering.

Behandeling in detail

Mesopeel® is de meest geavanceerde lijn van chemische Peels, ontwikkeld voor professionals die op een veilige gecontroleerde manier efficiënt willen werken. De Peels kunnen worden ingezet bij verschillende huidproblemen zoals hyperpigmentatie, tekenen van elke vorm van veroudering en esthetische aandoeningen zoals acne en zijn neveneffecten en/of gevolgen , couperose, rosacea, striemen en andere imperfecties.

Behandeling in detail

Professionele behandeling voor huidverjonging met een onmiddellijk resultaat. Produceerde cellulaire vernieuwing en hersteld de vitaliteit en elasticiteit van de huid.

Behandeling in detail

De nummer 1 depigmentatie behandeling wereldwijd. Ontwikkeld om donkere vlekken van melanische oorsprong op de huid weg te nemen of te verminderen. Dit terwijl de huidteint wordt geeligaliseerd en de helderheid van de huid wordt verbeterd.

Behandeling in detail

Professionele mediescthetische methode voor het intensief behandelen van huidtypes die vatbaar zijn voor acne en seborrhea. Ontstop poriën, verwijderd diepe onzuiverheden en verbeterd de huidstructuur.

Behandeling in detail
BOOK AN APPOINTMENT