Age is just a number.

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde.

Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige ISO normen om “Medisch” beschouwd te worden.  

Met haar hoofdkantoor in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. 

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld – inclusief grote internationale sterren – op Mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Groep is in eerste instantie een “Medical Company”. Concreet wil dit zeggen dat ze, een medische achtergrond heeft. Mesoestetic beschikt over een apart gamma dat exclusief door esthetische artsen wordt gebruikt. 

Mesoestetic Pharma Groep is een merk met een bepaald imago en wenst enkel samen te werken met huidverbeteringsinstituten die interesse hebben in de “Cosmedische” kant van de schoonheidsindustrie en dus échte en langdurige resultaten wensen te behalen. 

Mesoestetic Pharma Groep is al meer dan 30 jaar pionier in de medische esthetiek.

De cosmeutische anti-aging lijnen zijn speciefiek ontworpen om de verschillende stadia van huidveroudering tegen te gaan.

Mesopeels zijn ontwikkeld om huidverbetering op een hoog niveau aan te bieden. Zo kunnen we huidaandoeningen zoals littekens, rosacea, rimpels, pigmentatie enzovoort op een uiterst verantwoorde manier aanpakken.

Er is een groot verschil tussen de traditionele cosmetica en de medisch onderbouwde, pharmaceutische cosmetica.

Zo voldoen de producten van Mesoestetic aan hogere concentraties ingrediënten en hoge kwaliteitsnormen. Deze worden enkel in de farmaceutische industrie gebruikt.

Heeft u nood aan goed advies en goede producten?

Dan kan u bij ons steeds terecht voor een medisch en wetenschappelijk  onderbouwde huidanalyse. Na deze uitgebreide analyse ontvangt u uw persoonlijk huidplan.

Zo kan u de juiste producten gebruiken die afgestemd zijn op uw huid dit zal resulteren in een ware verbetering van uw huid.

Eens uw huid kennis heeft gemaakt met deze producten wil ze niets anders meer!

 

Bekijk hier de video van Mesoestetic Pharma Groep

 

2018-08-27T16:13:21+00:00

Geraardsbergen

Solleveld 52
9500 Geraardsbergen

Phone: +32(0)54.25.05.31

Mobile: +32(0)483.42.37.44

Web: www.deskinkliniek.be

Bereikbaar van MA tot VR van 10h – 22h Enkel na afspraak

%d bloggers like this: