Loading...
Mannen 2018-03-27T11:09:07+00:00

MANNEN

Exclusief voor mannen

Wist je dat mannen 50% meer kans hebben op huidkanker dan vrouwen? En dat de huid van de man is helemaal anders dan de huid van een vrouw. Het is dan ook zeer belangrijk deze huid de zorg en aandacht te geven die ze nodig heeft.

Bij 4VOO hebben ze dit goed begrepen en zich resoluut gespecialiseerd in productontwikkeling specifiek voor mannen.

Wat uniek is in de wereld.

Als Skin Expert ging ik op zoek naar een verzorgingslijn voor mannen die de mannenhuid doeltreffend kon verbeteren. Een kwalitatief product die de mannenhuid een energieke en gezonde look kon geven.

seinkliniek

Minimale inspanning Maximaal resultaat

Het gamma 4VOO producten is beperkt. Dit is net hoe mannen het willen.

Simpel!

De producten van 4VOO zorgen er voor dat de huid van de man terug in balans komt, straalt en er energiek uitziet. Door het gebruik van deze producten zal de natuurlijke huidbarrière worden hersteld. Het gevolg hiervan is dat huidproblemen uitblijven zonder dat onze mannen verschillende flesjes moeten gaan gebruiken.

Wetenschappelijke perfectie

Dokter Marek, is dokter in de biochemie. Sinds zijn jeugdjaren was hij reeds gefascineerd bezig om er jong, gezond en dynamisch te blijven uitzien. Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek op de mannenhuid, ontwikkelde hij samen met een team van apothekers en biologen een reeks huidverzorgingsproducten voor mannen, producten die hijzelf het liefst wou. Vandaag is 4VOO de uiting van Dokter Marek’s voortdurend streven naar perfectie, kwaliteit en luxe.

10 goede redenen om een 4VOO addict te zijn

  • Deze producten zijn  wetenschappelijke en cosmetische oplossingen voor de huid van de man en de specifieke noden. Je kan niet in alles dé beste zijn.
  • Met deze producten behaal je met minimale inspanning een maximaal resultaat”. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?
  • Streven naar perfectie en innovatie, dit is waar 4VOO voor staat. De 4VOO-technologie is pure wetenschap.
  • Producten die  ontwikkeld zijn door en voor mannen, geen variant van een damesproduct. 4VOO producten voelen ook nooit vet aan.
  • Bij de Skin Kliniek volgen we voortdurend extra opleidingen zodat we het perfecte advies kunnen geven aan elke man.
  • 4VOO producten gebruiken staat gelijk aan een product gebruiken dat een bom actieve ingrediënten en de allerhoogste werkzame concentraties bevat
  • Ik  belooft geen mirakels; maar je zal snel ondervinden en voelen dat alle 4VOO producten  het huidverouderingsproces vertragen
  • Je huid verzorgen  is zoals tanden poetsen. ” het is een manier van leven”
  • De verpakkingen zijn  mannelijk, stoer en elegant en past in elke badkamer of toilettas.
  • Het aanschaffen van deze producten is een betaalbaar. Het is een  investering in jezelf

MEN3

MEN³, Ontworpen door een Belgische dame met pit. Die gelooft in de verzorging van een mannenhuid.

Zo ontwikkelde Katleen Vrombout  luxueus scheergamma voor  de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.

Katleen zorgde er voor dat men met MEN³  van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie kan maken. Het zelf opschuiven van de zeep en de uitgesproken mannelijke geuren maken van dit scheerritueel een “me- time” moment voor elke man.

MEN³ heeft mijn vertrouwen gewonnen nadat mijn man het had getest. Hij weigerde zich nog te scheren door de aanhoudende irritaties die hij had na het scheren. Maar toen ik hem had kunnen overtuigen, dat deze producten voornamelijk ontwikkeld werden voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden – zoals eczeem, dermatitis en psoriasis -ging hij er mee aan de slag. Na enkele scheerbeurten bleek dat zijn huid daadwerkelijk geen last meer had eczeem. Dit aangezien de producten op  basis zijn van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen.

Kortom de producten van MEN³, zorgen telkens voor de perfecte start van een succesvolle dag!

Naar de behandelingen
Neem contact met ons op
Reserveer online

 

Heel goede uitleg en heel vriendelijk

Nicole D.

Een heel leuke en ontspannende make- up workshop gevolgd. Heel veel bijgeleerd, een aanrader. Supertoffe, gezellige, aangename gastvrouw. Dank U!

Marian D.

Vriendelijk onthaal, professionele aanpak, voor herhaling vatbaar!

Vera D.

Een echte aanrader voor de huid!

Sabine D.

Heel tevreden!

Dimitri R.

Heel professioneel, vriendelijke ontvangst en een heel goede uitleg.

Nicole H.

Eerste ervaring. Zeer goed meegevallen. Vriendelijk ontvangen

Norbert B.

Zeer zeer goed.

Wendy V.

Vriendelijk en zeer professioneel

Karolien V.

Heel goed, zij luistert naar haar klant en doet wat de klant wenst.

Martine V.

Absoluut in orde. Zeer vriendelijk, professioneel en zeker aan te bevelen.

Isabelle D.

Uitstekend

Vanessa E.

Ik ga nu al jaren om de 6 weken naar een schoonheidsspecialiste maar ben nog nooit zo tevreden ergens buiten gekomen dan in de Skin Kliniek. Eindelijk zie ik eens echte resultaten en is mijn huid echt beter! Ik kijk al uit naar de volgende afspraak!

Marjolein DV.

Een kuur gevolgd van pH formula, super tevreden

Sofie G

Ik voel me succesvol als ik er goed uit zie. Eindelijk heb ik met 4VOO en men3 een merk gevonden waar ik me goed bij voel. De perfecte skin expert met  de perfecte producten voor mannen! Tot snel,

Stijn L.

Workshop Scheren…. TOP!

Producten….. TOP!

Nico V

Geraardsbergen

Solleveld 52
9500 Geraardsbergen

Phone: +32(0)54.25.05.31

Mobile: +32(0)483.42.37.44

Web: www.deskinkliniek.be

Bereikbaar van MA tot VR
van 10h – 22h
Enkel na afspraak