Anti- Aging Concept 2018-04-23T17:30:40+00:00

SkinKliniek Anti Aging Concept

Een Anti Age concept met de producten van Mesoestetic.
De nummer 1 in de corrigerende medische industrie.
Dit dankzij de ISO gecertifieerde productlijnen 

 

Make An Appointment

ISO-gecertifieerd

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde.
Mesoestetic beschikt over de nodige ISO normen en is Medisch gecertifieerd.  

Mesoestetic met hoofdkantoor in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt, produceert en verkoopt  uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. 

Dankzij de doeltreffendheid van de producten en meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld – inclusief grote internationale sterren – op Mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Groep is in eerste instantie een Medical Company. Concreet wil dit zeggen dat ze, een medische achtergrond heeft. Mesoestetic beschikt over een apart gamma dat exclusief door esthetische artsen wordt gebruikt

Mesoestetic wenst dat hun imago eer wordt aangedaan en wenst enkel samen te werken met gecertificeerde huidverbeteringsinstituten. Na een grondige screening werd de Skin Kliniek toegelaten een Mesoestetic instituut te worden. 

ISO 22716
ISO 22716 Cosmetics -- Good Manufacturing Practices (GMP)
ISO 22716: 2007 geeft richtlijnen voor de productie, controle, opslag en verzending van cosmetische producten.
ISO 13485: 2003
ISO 13485: 2003Medical devices -- Quality management systems -- Requirements for regulatory purposes
Specificeert vereisten voor een kwaliteitsmanagementsysteem, waarbij een organisatie moet aantonen dat het in staat is medische apparatuur en aanverwante diensten te leveren.
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008Quality management systems - Requirements
ISO 9001: 2008 specificeert vereisten voor een kwaliteitsbeheersysteem waar een organisatie moet aantonen, dat het in staat is, consequent producten te leveren die voldoen aan de klant en toepasselijke wettelijke en regelgevende vereisten.

Skin Kliniek Anti- Aging Concept

Anti aging Concept in 4 stappen

Huidveroudering is een geleidelijk proces. Er ontstaan een reeks veranderingen in de huid, dit zien we aan de textuur van de huid alsook aan de expressie lijntjes die zich beginnen te vormen. Deze veranderingen houden verband met het verstrijken van de tijd (chronoaging of intrinsieke veroudering), blootstelling aan zon (photoaging), levensstijl en andere milieu- of extrinsieke factoren.

Huidveroudering is niet altijd gebonden aan de chronologische leeftijd, maar het weerspiegelt de biologische leeftijd van de huid.

Volgens de schaal van Dr. Glogau kan huidveroudering worden geclassificeerd in 4 fases. Deze geven de intensiteit van epidermale en huidbeschadiging weer.

  • De 4 fases veroudering moeten verschillend en opeenvolgend worden behandeld. Daarom heeft mesoestetic® specifieke behandelingen die zowel een preventieve als een palliatieve reactie op elk van hen bieden.

   • Energy C                 Fase 1 huidveroudering leeftijd
    • leeftijd 20 – 30 jaar
   • Collagen 360°       Fase 2 huidveroudering
    • leeftijd 30 – 40 jaar
   • Stem Cell                Fase 3 huidveroudering
    • leeftijd 40 – 50 jaar
   • Radiance DNA      Fase 4 huidveroudering
    • leeftijd 50 – 60 jaar
    • Gepatenteerde formule
   • Ultimate W+          Gepigmenteerde huid
    • Leeftijd voor elke leeftijd is deze behandeling mogelijk

Energy C

Deze lijn is bedoeld voor de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. 

Antioxidantenlijn met een hoge concentratie vitamine C voor een verbluffend verhelderend effect.  De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en een professionele salonbehandeling.   

Vitamine C (ascorbinezuur) is een werkzame stof die veroudering van de huid voorkomt. Topisch toegepast, blijft het 48 uur in de huid, waar de verkregen therapeutische respons 30 keer hoger is dan bij orale toediening.

De effectiviteit ervan is aangetoond in verschillende in vitro en in vivo studies.

 • UVA en UVB fotoprotectie: vermindert post solaire erythema.

 • Energy C maakt de huidskleur egaal en zorgt voor een lumineus, verhelderend effect.

 • Energy C verhoogt de collageensynthese, voorkomt vroegtijdige fotoveroudering en zorgt zo voor een Vermindering van expressielijntjes en fijne rimpels.

Ontdek

Collagen 360°

Een lijn speciaal ontwikkeld om he gelaat stevigheid te bieden dankzij de hoge concentratie van verrijkt marinecollageen. Verbetert de contouren van het gelaat en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen. 

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van de dermis dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en strakheid van de huid. Met het verstrijken van de tijd neemt de synthese af, dit resulterend in een verlies van volume in het gelaat.

Collagen 360º is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties aan verrijkt marinecollageen, ontworpen om de reductie van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de opnieuw versterkende, verstevigende en vastzittende werking.

 • Collagen 360° zal zowel de binnenkant van de huid als de buitenkant hydrateren, verstevigen en voeden.

 • IN: werkt in op de diepste lagen van de huid en voedt en verstevigt de huid van binnenuit. (oraal  gebruik)

 • OUT: penetreert tot in de 2de laag van de epidermis om net daar te reageren waar de huid het  meeste collageen nodig heeft.

Ontdek

Stem Cell

Cosmeceutische lijn met een hoge concentraties aan plantenstamcellen, ontworpen om de vertraging in celregeneratie te bestrijden, de bindweefselstructuur te versterken en de kwaliteit en textuur van de huid te verbeteren. Huidstamcellen zijn de bron van de nieuwe cellen in de verschillende huidlagen.

Na verloop van tijd vertraagt ​​hun activiteit: de huid verliest zijn vermogen tot vernieuwing, wat leidt tot een verlies van toniciteit en de vorming van diepe rimpels.

Stem Cell is een cosmeceutische lijn  die ook is ontworpen ter versterking van de weefselstructuur van de huid en verbetering van de huidkwaliteit en textuur.

 • Stimuleert de celregeneratie

 • Verstevigt het bindweefsel

 • Verbetert de huidkwaliteit en de huidtextuur.

Ontdek

Radiance DNA

Globaal werkende anti-verouderingslijn ontworpen om tekenen en symptomen te behandelen die kenmerkend zijn voor ouder worden. Beschermt en herstelt het cel-DNA, voorkomt toekomstige schade en vertraagt ​​voortijdige veroudering

Na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en omgevingsinvloeden, vooral UV- stralen en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen ze het DNA en verstoren ze de expressie van bepaalde genen die essentieel zijn in de strijd tegen huidveroudering. 

Radiance DNA is een cosmeceutische lijn die de jeugdigheid van cellen behoudt dankzij [meso] recovery complex®, een exclusief complex van actieve ingrediënten met antioxiderende eigenschappen die cellulair DNA beschermen en herstellen.

 • Radiance DNA bevat in zijn formule het gepantenteerde, krachtige [meso] herstelcomplex.

 • IN: werkt in op de diepste lagen van de huid en voedt en verstevigt de huid van binnenuit. (oraal  gebruik)

 • OUT: penetreert tot in de 2de laag van de epidermis om net daar te reageren waar de huid het  meeste collageen nodig heeft.

Ontdek

Ultimate W+

Complete lijn dat 9 producten bevat. Deze producten bevatten een unieke combinatie van actieve ingrediënten gespecialiseerd in whitening en verheldering, anti-aging en hydratatie, maar bevat ook preventieve en beschermende eigenschappen.

Ultimate W+bevat het de gepatenteerde (Meso) White Complex Technolgy

Dit exclusief complex van actieve ingrediënten, met bewezen doeltreffendheid, zal de synthese van melanine remmen. Dit door verschillende stappen in de vorming en overdracht ervan te verstoren. De technologie is gebaseerd op specifieke biovectoren voor afgifte, die in staat zijn om het complex van stoffen “ongewijzigd” in de celkern te dragen en vrij te geven, waardoor een ongekende werkzaamheid wordt gegarandeerd.

Kapselt actieve ingrediënten in om ze naar de diepste lagen van de huid te dragen. In zijn samenstelling en structuur bootst het het celmembraan na, waardoor de niveaus van penetratie en diffusie worden verhoogd.

Heeft een effect op het huidoppervlak en verbetert het uiterlijk en het gevoel van de huid.

 • Verrijkt met het gepatenteerde [meso]white complex®, een exclusief complex van actieve ingrediënten met een driedubbele werking:

 • Egalisering en luminositeit:

 • Anti-aging en hydratatie

 • Preventie en bescherming

Ontdek

Discover the secrets

Miracles don’t exist, secrets do!

Top producten voor mijn huid en de verzorging er van.

Veronique De Kock

Het geheim voor een perfecte huid, ik wil niets anders meer…

Gina Lisa

Verrassend veel resultaat en dit na slechts één behandeling

Phaedra Hoste

Mijn beauty geheim? De producten van Mesoestetic thuis elke dag gebruiken, gecombineerd met een regelmatig bezoek aan het instituut

Julie Taton

De meest innovatieve, hoogwaardige producten die alle tekenen van huidveroudering zichtbaar verminderen. Ik ben overtuigd!

Sofie Dumont

Ik ben een van de grootste fans van Mesoestetic en sta dan ook volledig achter het concept net zoals veel collega’s van mij

Willy Sommers

Boek online

U kan een afspraak online maken.
Graag vestigen we wel de aandacht op het volgende:

Mocht u verhinderd zijn….. 

Mijn unieke aanpak kan enkel efficiënt werken indien gemaakte afspraken nageleefd worden.

Ik vraag u daarom beleefd om mij minstens 24 uur op voorhand af te bellen indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen.

Een annulatie van een afspraak belet mij om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij mij in vertrouwen nemen.

Indien u later dan 24 uur vooraf annuleert, zullen er annulatiekosten aangerekend worden. 

(Annulatiekosten bedragen 50% van de geboekte behandeling)

Geraardsbergen

Solleveld 52
9500 Geraardsbergen

Phone: +32(0)54.25.05.31

Mobile: +32(0)483.42.37.44

Web: www.deskinkliniek.be

Bereikbaar van MA tot VR
van 10h – 22h
Enkel na afspraak